15 de des. 2014

AMPA


Benvolgudes famílies,

Us volem fer una petita presentación de l’AMPA de l’Escola Bressol l’Arc de Sant Martí. Aquesta AMPA es caracteritza per la motivació, la flexibilitat, l’impermeabilitat i la transparència. Estem oberts en tot moment a totes aquelles famílies que hi vulgueu formar part, col·laborar i opinar.

L’AMPA està formada per la figura de president, secretari, tresorer i els vocals:

 
Mireia, mare del Nau (grans) i tresorera

 
Fini, mare de la Irati (mitjans) i presidenta




Rut, mare del Roger (grans) i vocal
 
Tere, mare del Jordi (grans) i vocal

Anna, mare de la Marina (grans) i vocal

Anna, mare del Quim (mitjans) i vocal
I la Sònia, mare de la Laia (mitjans) i vocal.

Cada curs es fa una Assemblea General al Setembre per donar la benvinguda a les noves famílies, aclarir dubtes o qüestions que neguitegin a les famílies i per presentar totes les activitats que venim organitzant pels nostres fills i filles cada any.

 L’AMPA ha estat creada per diverses raons:

-          Com a vincle de comunicació i suport entre les famílies i l’escola. L’AMPA és el representant de tots els pares i mares de l’Escola i estem oberts a qualsevol suggeriment i/o proposta dels pares/mares.

Trobareu a l’entrada de l’Escola una bústia per tal que ens feu arribar qualsevol comunicació tot i que també ens ho podeu dir personalment.

-          Per col·laborar amb l’Escola amb l’organització de diferents activitats, festes, sortides...

 La quota per col·laborar amb l’AMPA és de 20€ anuals i els podeu pagar a direcció.

Si esteu interessats en formar part de l’AMPA ens ho podeu fer saber a través del nostre correu electrònic, ampalarcdesantmarti@gmail.com, o bé per mitjà de la direcció de la mateixa llar d’infants.

A continuació us presentem quin ha estat el nostre funcionament i quina vinculació i participació hem tingut amb l’escola bressol, i amb les activitats i festivitats organitzades. Tot i així, estem oberts a noves propostes i  acceptem crítiques constructives.

OCTUBRE-NOVEMBRE: Celebrem la Castanyada juntament amb l’equip de professionals de l’escola bressol.

 DESEMBRE: Participem amb el que Aiguafreda i Sant Martí de Centelles organitzen per la Marató de TV3.

DESEMBRE (Nadal): Celebrem el Nadal i solen difressar-se alguns pares de patges per recollir les cartes als Reis de l’Orient d’aquells que la vulguin donar aquell dia, i l’AMPA prepara berenar per cada infant.

DESEMBRE (Nadal): Entre tots preparem unes paneres de Nadal, les quals es sortegen abans d’iniciar-se les festivitats de Nadal.

GENER-FEBRER: S’han organitzat sopars de dones i d’homes per establir vincles entre les famílies, disposar d’un temps compartit sense infants i impulsar les interrelacions.

FESTA DE LA PRIMAVERA: Cada inici de primavera col·laborem amb la festa que l’equip de professionals de l’escola bressol proposa i ha estat el moment en què hem plantat les moreres i plantat les plantes que cada família aporta.

ABRIL (Sant Jordi): Cada curs escolar s’ha representat la llegenda de Sant Jordi entre els pares i mares, i/o familiars (avis, tiets.... tots hi tenim cabuda!). L’escola ha posat una xocolata desfeta amb melindros i hem berenat tots plegats.

JUNY (Final de Curs): Cada fi de curs l’AMPA obsequia amb un conte a cada infant del Grup de Grans que es “gradua”.

JULIOL (Sopar de Germanor): Es fa una trobada de totes les famílies a les pistes de l’Oller on cada família porta un plat per compartir i els seus gots, plats i coberts per menjar, i l’AMPA col·labora amb les begudes, les postres, i l’organització de la festa. Aquest curs passat vàrem llogar un inflable i vàrem contractar un grup d’animació musical.

SUBVENCIÓ: Cada curs escolar se sol·licita una subvenció a l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, amb la qual es col·labora amb el que fa falta a l’escola bressol en cada moment. El primer curs escolar vàrem comprar un mòdul per l’espai de psicomotricitat i el segon i tercer curs hem comprat les jardineres i la terra per fer el tancat del jardí pel grup de petits i dues moreres per donar espais d’ombra al pati.

Com a noves propostes per aquest any hi ha els Tallers per les famílies, on si tens alguna habilitat (costura, manualitat, cuina....) i la vols compartir amb la resta de famílies, es podrien organitzar entre setmana i fins i tot durant el cap de setmana. També com a proposta per aquest curs, hem pensat de buscar la manera de preparar i/o fer en format taller, els peücs i les bosses per la roba bruta de roba, contribuint en la sostenibilitat i el medi ambient.

Com veieu, necessitem la col·laboració de tothom en diverses activitats, perquè creiem que és una manera d’implicar-se amb la vida de l’escola i el treball en equip per compartir activitats lúdiques i boniques amb i pels nostres fills i filles.

Us demanem que aneu seguint el taulell d’anuncis de l’AMPA, on anirem coent totes aquestes activitats.

Junta de l’AMPA de l’Arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada