17 d’oct. 2012

Jocs de falda i cançons

Els jocs de gestos, de tacte, de balanceig, de cavalcar... són un moment privilegiat de relació amb linfant que li proporcionen amor, seguretat, benestar i reforcen el vincle afectiu amb l'adult.
 
 



Nosaltres, com educadores, podem observar aquesta riquesa comunicativa, aprofitar-la i alimentar-la.
 
"Donem-los cançons, donem-los jocs i sobretot estada i recer en aquestes faldes des d'on observen el món sense por!" Marta Badia, "Tat! Recull de moixaines jocs i cançons per a infants"

2 comentaris:

  1. Una mirada, un somriure, un gest, una carícia... és allò que l'infant necessita per saber que hi som i que ens tenen, això els genera seguretat.
    Estic molt contenta que la nostra escola bressol reforçi aquests vincles tan importants per que els nostres infants creixin feliços i amb una gran autoestima!
    GRÀCIES EQUIP!

    ResponElimina
  2. Malgrat la seva simplicitat, els jocs de falda són petites obres d'art que passen de generació en generació i que ens fan gaudir a petits i a grans. Qui no recorda haver cavalcat entre les faldes dels avis i dels pares? Quin dolç record!!!!
    Des de l'escola us convidem a compartir aquells jocs, cançons, moixaines... que van formar part de la vostra infància, així com també a oferir-nos recursos (pàgines webs, bibliografies, cançoners...) per tal que entre tots poguem fer un gran recull i mantenir viva la nostra cultura popular.
    Montse

    Montse Asensio

    ResponElimina