9 d’abr. 2014

ACTA CONSELL ESCOLAR


DIVENDRES 29 NOVEMBRE 2013

ASSISTENTS:  Piluca Sena, Azucena Linares, Mireia Ribas, Sandra Gómez i Meritxell Piazuelo.

HORA INICI: 15h                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               HORA FINAL: 16,30h

 

1.  Lectura i aprovació de l’acta anterior

Es llegeix l’acta anterior i es dóna per aprovada.

 

2.  Matrícula curs 2013-2014

La Meritxell comenta el nombre de matriculats d’aquest curs que és de 33 infants. Possiblement hi hagi una baixa el proper mes, però es preveu l’incorporació de 3 infants al grup de petits i 2 al grup de mitjans a partir de gener.

 

3.  Inici del curs

La Mireia i la Meritxell expliquen a la resta dels membres que a l’inici del curs hi havia famílies que no estaven contentes amb el canvi de metodologia respecte a l’escola on portaven els seus fills abans. Tant des de l’AMPA com a les reunions amb les famílies es va explicar més àmpliament la metodologia i es va remarcar que qualsevol dubte o angoixa el podien comunicar a les mestres, a l’AMPA o deixar-ho per escrit a la bústia de l’entrada.

Ara hi ha un bon clima a l’escola i la relació és més distesa amb totes les famílies.

 

4.  Aprovació de la memòria curs 2012-2013

No hi ha esmenes, per tant s’aprova la memòria.

 

5.  Aprovació del pla anual 2013-2014

S’aprova el pla anual sense esmenes.

 

6.  Aprovació sortides grup grans 2013-2014

La Meritxell explica les angoixes que van mostrar les famílies referent a les sortides a la reunió. Per tant, es van tornar a valorar les sortides amb l’equip i es van fer petites modificacions.

Posteriorment es va entregar a les famílies una circular explicativa on s’especificava quines sortides es farien i on havien de marcar els seus interessos.

Un cop fet el recompte, només hi ha 3 sortides amb un vot per no fer-les i per tant, la participació a totes les sortides és de més del 80% que marca el consell per a poder fer-les.

Per tant, les sortides queden aprovades.

 

7.  AMPA

La Mireia explica que han renovat els càrrecs de l’AMPA. Els representants són Anna Torrent com a presidenta, Marc Pedrosa com a secretari, ella (Mireia Ribas) com a tresorera i cinc vocals més (Mireia Fernández, Ainhoa Zelaiaundi, Rut Puigbarraca, Laura Roca i Tere Costa).

 

8.  Absència Sandra setmana vinent

La propera setmana la Sandra estarà a Budapest fent una formació tal i com ja s’ha comunicat ales famílies del seu grup. Com a mestre referent hi haurà l’Alba i com a suport als dos grups la Sara.

 

9.    Precs i preguntes

La Mireia demana si aquest curs es faran xerrades per a les famílies. Properament passarem una circular a les famílies per saber els seus interessos i així poder organitzar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada