30 de gen. 2014

Grup petits


Bona tarda famílies,

Avui aprofito el bloc per presentar-vos els més petits de l’escola. És un grup on la majoria d’infants estan començant a fer l’any o ja l’han fet fa molt poquet, excepte la Leire que fa tres setmanes que la tenim per l’estança i té només quatre mesos.


GUIM
En Guim té un any i vuit dies, aquesta setmana ha començat a fer les seves primeres passes, aviat no hi haurà qui l’atrapi!



ORIOL
L’Oriol té un any, un mes i tres dies. És un nen inquiet i molt expressiu. Ja va a tota velocitat caminant amunt i avall per tota l’escola.



NÚRIA
La Núria té un any, un mes i quinze dies. Ja comença a fer els seus primers sons acompanyats de gestos i inclús a dir alguna paraula per fer-se entendre.




QUIM
En Quim té onze mesos i set dies, el mes que ve farà l’any. És un nen tranquil però en tot moment està el cas de tot allò que passa al seu voltant, és un bon observador!




 ARNAU
L’Arnau té un any, un mes i vint-i-dos dies. És el més gran de la classe, fa poquet que ha començat l’escola. Té molta afició d’anar de bressol en bressol, però en cap com en el seu per agafar bé la son!




  LEIRE
La Leire és la més petita de la classe, té quatre mesos i li encanta que l’acariciïn per tranquil·litzar-la.  Sempre obra uns ulls molt grossos per no perdre detall!




                                                                                                                     Fins aviat!
                                                                                                                                    
                                                                                                                                           Anna   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada