28 de set. 2015

L'ADAPTACIÓ AL GRUP DE GRANS...


Aquest setembre hem començat un nou curs… i els infants que el curs passat eren mitjans, aquest any han passat a ser els “GRANS” de l’escola.
Així doncs, podem dir que al grup de grans hem viscut una adaptació molt tranquil·la ja que la majoria d’infants ja és el segon o tercer curs que venen a l’escola i, per tant, els hem vist tornar de les vacances contents, amb molta confiança i seguretat. Sobretot, perquè ja coneixien tots els espais de l’escola, les mestres i els altres companys.
Aquest fet ha resultat de gran ajuda pels infants que s’han incorporat aquest curs ja que el clima i l’ambient de l’aula ha estat molt agradable i tranquil, cosa que ha facilitat l’adaptació de tot el grup.


 

Durant aquest mes de setembre les educadores anem acompanyant a tots els infants en aquest procés d’acolliment de la manera més càlida possible ja que el nostre desig és que els infants vinguin a l’escola amb un somriure ben gran i es sentin recolzats i estimats en tots els moments del dia. En definitiva, que sentin que l’espai de l’escola és com la seva segona casa...!!!
Creiem que el grup  ja es troba molt còmode i , ben aviat, començarem a portar a terme diverses propostes i experiències, ja us anirem informant!!

 
Anna i Cristina
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada