12 de maig 2014

FORNERS PER UN DIA


La passada setmana, el grup de grans de la nostra escola, vam fer una sortida al forn de pa de Can Girabent.

La sortida es va fer en dos dies per poder partir el grup-classe i fer que els infants anessin més tranquils i poguessin disposar de més espai  i una bona atenció per part del adults i mestres que acompanyàvem.

 
 

Va ser una molt bona experiència, les famílies van col·laborar i ens van acompanyar per fer l’activitat. La senyora Antonia i els treballadors/es del forn es van atendre molt bé i van fer que la visita fos molt amena i molt interessant per tots.

Quan vam arribar allà, ens van donar unes bates i uns capells de paper i de camí a l’obrador ens van explicar tot el que veiem, el forn on es fa el pa, els carros per posar les barres, les màquines que remenen la massa de les pastes i el pa...
 

Després a l’obrador, els infants van pujar a unes llaunes grans que feien de tamborets i la senyora Antonia els hi va explicar con fer croissants de xocolata i panets i els hi va deixar farina i estris i van remenar la massa tant com van voler. També ens va convidar a menjar coca de forner que estava boníssima.
 

Al cap d’una estona i quan ja es feia l’hora de marxar, els infants es van rentar les mans, es van treure el capell i el davantal i vam tornar cap a l’escola.
 
 
 

Ens ha agradat molt aquesta sortida, ha estat una molt bona experiència!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada